Batse jeugdvoetbaltoernooi zeer succesvol

BatseHet was afgelopen weekend dusdanig druk op het sportpark van v.v. Musselkanaal, dat er auto’s geparkeerd moesten worden bij de Chinees. De reden: op vrijdag en zaterdag werd het jaarlijkse ‘Batse jeugdvoetbaltoernooi’ georganiseerd. Het toernooi, dat al een goede naam heeft gekregen, was een groot succes.

Cliniclowns
Maar liefst 74 clubs uit de regio voetbalden afgelopen weekend voor een goed doel. Dit jaar waren dit de ‘Cliniclowns’, voor kinderen die in een moeilijke tijd wel een lach kunnen gebruiken. De deelnemende verenigingen waren te spreken over de organisatie en de kinderen hadden veel plezier deze twee dagen: precies de reden waarom er drie jaar geleden gestart is met dit toernooi. O.a. de jeugd van Onstwedder Boys, DZOH, Ter Apel ’96, ASVB/Wedde, HOC en Musselkanaal mochten de grote bokaal mee naar huis nemen.

Dank
De organisatie dankt alle vrijwilligers, scheidsrechters, barpersoneel en sponsoren voor alle geboden hulp. En daarnaast worden natuurlijk alle kinderen, trainers en leiders van alle elftallen bedankt voor hun bijdrage. Op naar 2017!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen Green White Army

Gewapend met een spandoek en een trommel zijn ze bij iedere thuiswedstrijd van Gieterveen ...

Tussenstand EK Pool na Zweden – Slowakije: 1-0

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Zweden - Slowakije.

Competitie-indeling 2019/2020: Zaterdag 4e klasse D

Kanaalstreekderby's in de zaterdag 4e klasse D, een klasse met een mooie mengelmoes van ...