TransferTalk: derde Ter Apeler naar Nieuw Buinen

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Roy Hooiveld zoekt het hogerop
In navolging van Brian de Jonge en Patrick Bults vertrekt ook aanvoerder Roy Hooiveld van Ter Apel ’96 naar Nieuw Buinen. In Nieuw Buinen wilde men de 22-jarige Ter Apeler er graag bij hebben: “Ze hebben mij benaderd en een aantal spelers wilde mij er graag bij hebben. Toen zijn we aan de praat geraakt, waarna de ambitie van de club en de spelers voor mij de doorslag gaven.”

De allrounder gaat het in Buunermond dus op een hoger niveau proberen en gaat voor een aanvallende rol: “Ik wil zelf graag weer op een hoger niveau spelen en mijn ambitie is om bij de bovenste ploegen te eindigen. Ik speel het liefst als aanvallende middenvelder onder de spits, waarbij ik graag beslissend ben met doelpunten of assists.” Hooiveld heeft er veel zin in: “Ik hoop dat we dominant gaan spelen en dat er wekelijks veel supporters komen kijken.”

Twee nieuwe gezichten
Naast de eerder genoemde nieuwelingen, die voornamelijk komen van TEVV, mag trainer Geert Oosterloo nog een tweetal andere spelers verwelkomen op de eerste training. Muhitin Saglam komt over van Hoogezand en Rick Knigge komt van FC Emmen A1. 

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen naar de vierde klasse!!!

Gasselternijveen is naar de vierde klasse gepromoveerd! In de finale van de nacompetitie werd ...

TransferTalk: Jeremy Gall zoekt het dichterbij

Na twee seizoenen in derde klasse bij v.v. Gieten verkiest Jeremy Gall een andere ...

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de ...