Valthermond kijkt terug op geslaagd AB-toernooi

logo_valthermondIn het weekend van  10 en 11 juni was sportpark ‘De Meent’ voor de elfde keer het toneel voor het ‘Westen Tapijt en Wonen’ A&B toernooi. Grote winnaar werd SV Deurne: zowel de A-junioren als de B-junioren kwam deze club als beste uit de bus. In de finale bij de A-junioren werd het organiserende Valthermond verslagen en bij de B-junioren waren de Deurtenaren te sterk voor ATC ’65 uit Hengelo.

Deelnemende verenigingen komen vanuit het hele land naar Valthermond, waarvan vele teams al jaren naar De Meent komen. Voor hun is het een prachtige afsluiting van het seizoen en de spelers, maar ook de begeleiders, verheugen zich ieder jaar weer op het toernooi. Het is vaak een feest van herkenning. Een toernooi waarbij het voetbal centraal staat, maar waar ook zeker de randactiviteiten niet vergeten worden.

Zo werd er op zowel de vrijdagavond als op de zaterdagavond groot feest gevierd met DJ Frank en livemuziek van All Right Coverband uit Ter Apel. Het organiserend comité van v.v. Valthermond kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi, dat nog steeds ieder jaar groter wordt. De commissie van het  A&B toernooi wil alle vrijwilligers, sponsoren en vrienden bedanken voor het mede mogelijk maken van het toernooi.

Zandstra

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: finale Protos Weering

Na een aantal uitstekende speelronden eindigde Nieuw Buinen tijdens de 38e editie van het Protos ...

Batse Toernooi in het teken van ‘Opkikker’

De organisatie van het Batse jeugdoernooi van v.v. Musselkanaal heeft dit jaar Stichting Opkikker ...