Geslaagd golftoernooi voor voetballers in Ees

De tweede editie van het golftoernooi voor voetbalverenigingen werd ook dit jaar weer een succes. Het door Country Golf Ees georganiseerde toernooi werd elke donderdag druk bezocht door de verschillende teams van de omliggende voetbalverenigingen. Uiteindelijk bleek het beste duo van de SV Borger te komen in de personen van Melvin Ottens en Sander van der Veen. Dit duo mag zich dan ook met recht voor een jaar de golfkampioenen noemen onder de voetballers uit de regio.

Vervolg
Na een geslaagde eerste editie werd er dit jaar een succesvol vervolg aangegeven door Country Golf Ees. In een onderlinge strijd tussen voetballers en voetbalsters van de verenigingen Borger, EEC, Buinen en HOC werd een drieweekse competitie op de donderdagavond afgewerkt. Daarin namen duo’s van de verenigingen het onderling tegen elkaar op. Dat leverde soms hele spannende partijen op en natuurlijk werd ook er net als in een potje voetbal fanatiek gespeeld.

Swing
Op de prachtige golfbaan van Country Golf Ees werden door de duo’s 18 holes afgewerkt, waarna de eindstand bepaald konden. Sommige voetballers of voetbalsters bleken echter wel een betere swing in hun voet te hebben dan in de swing die ze afleverden met hun golfclubs. Zo vlogen er gerust een aantal ballen in de bunkers of de vijvers, maar werden er ook hele prachtige ballen geslagen. In ieder geval was het voor iedereen een plezierige belevenis en werd er heel wat afgelachen tijdens het toernooi.

Geslaagd
Na ongeveer uur twee gespeeld te hebben kon iedereen genieten van een welverdiend drankje op de prachtige hole 19 van Country Golf Ees. Daar werden de slagen nog eens diepgrondig geanalyseerd en kwam natuurlijk ook de nodige voetbalpraat aanbod. Al met al konden zowel de voetbalverenigingen als Country Golf Ees op een zeer geslaagde avond terugkijken. Uiteindelijk moest er natuurlijk ook een winnaar uit de bus komen en dat bleken Melvin Ottens en Sander van der Veen te zijn. Het duo liep een keurig gemiddelde van 49 slagen over de drie avonden en bleven daar Ferdie Ottens en Dennis ter Steege net mee voor die op 52 slagen uitkwamen.

Vervolg
Buinen bleek deze editie over het minste golftalent te beschikken en kreeg als troostprijs een golfclinic en een gratis ‘greenfee’ voor negen holes aangeboden door Country Golf Ees. De winnaars van de neary op de derde avond werden Riekus Brouwer en Henk Bouwmeester. Ook volgend jaar zal er na het voetbalseizoen weer een competitie worden georganiseerd voor de verenigingen, waarbij zeker nog plaats is voor een aantal teams uit de Kanaalstreek.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Patrick Lassche van Weerdinge naar SC Stadspark

Patrick Lassche maakt komend seizoen de overstap van Weerdinge naar SC Stadspark.

Beker-indeling 2018/2019: Overzicht van de zondagploegen uit de Kanaalstreek (3)

Beker-indeling voor de zondagploegen uit de Kanaalstreek met derby's tussen Buinen en GKC en ...

Huldiging Benjamin Huizinga

Benjamin Huizinga, voetballer van SJS G1 wordt aanstaande zaterdag 12 november vanaf 16.45 uur ...