Dirk Zuur gaat De Treffer ’16 trainen

De TrefferHet onlangs opgerichte De Treffer ’16, als opvolger van TEVV, heeft de technische staf voor het seizoen 2016/2017 rond. Hoofdtrainer wordt Dirk Zuur, die eerder in de Kanaalstreek actief was bij Gieterveen, Sellingen en Gasselternijveen. Hij wordt geassisteerd door Fred van Schagen.  Jan Smit en Martijn Wiering staan als leider op papier. 

Middenmoot
De nieuwe club uit Tweede Exloërmond start in de vijfde klasse E, waarin men veel Kanaalstreek-clubs treft. De nieuwe oefenmeester Dirk Zuur kijkt uit naar de nieuwe jaargang: “Er staan veel mooie derby’s op het programma, onder andere tegen Buinen, Buinerveen en EEC.” Deze clubs wil Zuur graag onder zich houden en hij acht de middenmoot als een realistische doelstelling voor de nieuwe club: “WKE-16 wordt natuurlijk kampioen, gezien de selectie die zij hebben. Wij gaan voor een plaats in de middenmoot, met wellicht kans op een periode wanneer het programma gunstig is.”

Ruime selectie
Zuur krijgt de beschikking over een ruime selectie van 21 spelers, waaronder een aantal jonge jongens, die allen een kans krijgen: “Er hebben zich negen jeugdspelers van verschillende verenigingen aangemeld. Wellicht zitten hier interessante jongens bij voor het eerste elftal. Voor de rest gaan we het doen met ‘eigen’ jongens, die vorig seizoen speelden in het tweede elftal bij TEVV. Zij speelden op een aardig niveau en werden bijna kampioen, dus zij kunnen prima uit de voeten in de vijfde klasse.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Ludieke loting nacompetitiefinale Westerwolde en Sellingen

De loting voor de nacompetitiefinale tussen Sellingen en Westerwolde vond op ludieke wijze plaats.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Beker-indeling 2018/2019: Overzicht van de zondagploegen uit de Kanaalstreek (2)

Beker-indeling voor de zondagploegen met onder meer de burentwist tussen Titan en Weerdinge en ...