Aftellen tot Voetbalkamp Gasselte

voetbalkampVanaf komende maandag staat sportpark Hoogte der Heide weer vijf dagen in het teken van ‘Voetbalkamp Gasselte’. Nadat de KNVB stopte met het alom bekende voetbalkamp in Gasselte, werd de handschoen opgepakt door v.v. GKC en enkele fanatieke vrijwilligers. De doorstart bleek een groot succes: binnen no time zat het kamp aan haar maximaal aantal deelnemers en vloog de eerste week van de zomervakantie van 2015 voorbij. De verwachting is dat de editie van 2016 opnieuw een groot succes gaat worden!

Voetbalkamp Gasselte, meer dan voetbal
Tijdens het voetbalkamp, dat van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juli zal plaatsvinden, zullen spelers met leeftijdsgenoten een fantastische start van de zomervakantie maken. De hele week zit vol met verschillende voetbal en niet-voetbalonderdelen. Voetvolley, 7 tegen 7, gat schieten en 11 tegen 11 zijn slechts een kleine greep van de voetbal onderdelen. De niet-voetbalonderdelen bestaat onder andere uit een bezoek aan het zwembad, wat misschien wel HET hoogtepunt van de week is.

Plezier staat hoog in het vaandel gedurende de week, echter is het ook belangrijk dat spelers veel leren en zich kunnen ontwikkelen als voetballer. Daarom worden er naast het spelen van wedstrijden ook trainingen verzorgd. Deze trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers met veel ervaring in het jeugdvoetbal. Op deze manier krijgt elke speler voldoende aandacht en kan iedereen op zijn of haar manier nog beter worden. Om ervoor te zorgen dat alle spelers zich op het eigen niveau kunnen blijven ontwikkelen hebben we de trainingen in een nieuw jasje gestoken!

Voetbalkamp Gasselte, een unieke ervaring.
Voetbalkamp Gasselte is één van de weinige kampen in Nederland waarbij alle spelers de hele week blijven slapen. Samen met hun leiders, slapen alle spelers in één grote tent. Dit is vrij uniek en daardoor heeft dit kamp ook net dat beetje meer! We zien elk jaar weer dat er een hechte band ontstaat tussen leiders en spelers, soms zo hecht dat er hier en daar een traantje wordt gelaten bij het afscheid!

Voetbalkamp Gasselte, fair play & talent
Meedoen is belangrijker dan winnen, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Op dit voetbalkamp willen we goed gedrag graag belonen. Daarom is er elke dag een speler van de dag, deze speler verdient deze prijs door zich op een positieve manier te laten zien. Niet vanwege zijn of haar voetbalkwaliteiten, maar juist omdat hij of zij medespelers helpt, opvrolijkt of net dat beetje meer wil doen voor de groep dan anderen. Naast goed gedrag en Fair play is er ook aandacht voor talent.

De trainersgroep is de hele week bezig met het analyseren van spelers, op basis hiervan wordt elk jaar een speler van het kamp uitgekozen. Ook zijn trainers de hele week op zoek naar de 16 meest talentvolle spelers die samen het kampelftal vormen. Deze 16 spelers spelen op donderdagmiddag een wedstrijd tegen een delegatie van leiders en trainers.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Denemarken – Finland: 0-1

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Denemarken - Finland

Speelronde 9 FC Kanaalstreek Amateurtoto vervalt

Speelronde 9 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto wordt met een week opgeschoven.

Muur van de Kanaalstreek

Tussenstand Muur van de Kanaalstreek na speelronde 4.