GKC maakt zich klaar voor lastige start

gkcOok voor het Gasselter GKC is de voorbereiding begonnen. In het eerste weekend van augustus zijn de velden van sportpark ‘Hoogte der Heide’ en de faciliteiten van Alinghoek in Drouwen het strijdtoneel voor een combinatie van sportiviteit en gezelligheid. Of de voorbereiding zijn vruchten zal afwerpen weet men al snel in Gasselte. In de eerste competitiewedstrijden komen de geel-zwarten namelijk aartsrivaal Gasselternijveen, het doorgestarte WKE en degradant Witteveense Boys tegen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

KNVB lanceert app tegen discriminatie in het voetbal

De KNVB heeft een app gelanceerd tegen discriminatie in het voetbal.

TransferTalk: leegloop bij Gasselternijveen

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...