Musselkanaal legt Alteveer over de knie

a-mAlteveer organiseert net als de voorgaande jaren een ‘nederlagentoernooi’. De ploeg die in Alteveer in deze serie wedstrijd op de grootste nederlaag trakteert, gaat er met de hoofdprijs (€ 250,-) vandoor. Na de eerste wedstrijd lijkt Musselkanaal een goede kanshebber: de groenhemden zetten Alteveer met 2-8 opzij. Beide ploegen moesten het vanwege vakantieperikelen zonder een aantal vaste waarden doen. Musselkanaal bleek dus het beste in staat om het gemis van spelers op te vangen.

Fris Musselkanaal
De ploeg van Bernd van Bolhuis speelde Alteveer met fris spel compleet zoek en na een half uur mocht de thuisploeg blij zijn dat de teller staan bleef op 0-4. Nieuwe aanwinst Jordy Oost opende de score, waarna Ferdinand van der Sluis met twee treffers nog binnen het kwartier het verschil maakte. Jordie Teuben leek de ruststand op het bord te zetten, maar Rudy Akpinar deed iets terug voor de thuisploeg: 1-4 bij rust.

Twee hattricks
Ook na de thee was Musselkanaal de bovenliggende partij, maar ondervond het wel iets meer tegenstand van de geel-zwarten. Can Altunay zette dit kracht bij door op fraaie manier raak te koppen. Hierna was het woord echter weer aan Musselkanaal, dat via Jordie Teuben de score naar 2-6 tilde. Teuben tekende hiermee voor een hattrick, iets was Jordy Oost in de resterende speeltijd ook deed: zijn twee treffers leverden een 2-8 eindstand op.

Oefenprogramma
Aan Veendam 1894 en PJC de uitdaging om de uitslag van Musselkanaal uit de boeken te spelen. Musselkanaal oefent deze campagne nog tegen Muntendam (9 augustus, red.) en speelt een toernooi bij Noordster in Oude Pekela.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys wint thuis van Valther Boys

Pekelder Boys scoorde in de tweede helft binnen tien minuten drie keer en legde ...

Ter Apel ’96 in nuttige wedstrijd ruim langs Gieterveen

In opmaat naar het nieuwe seizoen heeft Jordi Nijgh vijf wedstrijden om zijn nieuwe club ...

Alteveer hard onderuit tegen MOVV

Na de ruime nederlaag van vorige week tegen SPW moest Alteveer afgelopen zondag weer ...