Hart onder de riem!

Eerder deze week werd bekend dat een bestuurslid van SV Mussel tot en met 1 november is geschorst. De aanleiding? Een wedstrijd die niet gespeeld werd, maar waarvan wel een uitslag aan de bond werd doorgegeven. Hoewel vals spelen niet is toegestaan en het hard moet worden bestreden, is een welwillende bestuurder nu wel heel erg de dupe van het toepassen van de regels: de bestuurder in kwestie was namelijk niet betrokken bij de totstandkoming van het strafbare feit.

En dat juist in een tijd waarin het voor heel veel dorpsclubs strijden om het hoofd boven water te houden en het lastig is om vrijwilligers te vinden. Kortom: tijd voor een hart onder de riem voor de bestuurder in kwestie! Hoe? Vul je naam hieronder, druk op verzenden en wij zorgen dat de steunbetuiging naar Mussel gaat…

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Het ‘akkoord’
De F-pupillen van Mussel zouden bij winst op Wedde/ASVB kampioen worden. Omdat Wedde/ASVB tot twee keer toe de wedstrijd tegen Mussel niet kon spelen, werd een uitslag op papier gezet: Mussel F1 was kampioen. Een lid van Mussel kreeg lucht van de zaak en schakelde de KNVB in, die vervolgens de club (300 euro boete) en een bestuurder (schorsing) strafte. Daarnaast werden de F-pupillen van Westerlee alsnog tot kampioen uitgeroepen. Wedde/ASVB werd beboet (20 euro) vanwege het niet komen opdagen bij de wedstrijd tegen Mussel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GVAV-Rapiditas en Bas Veldman zetten samenwerking voort

GVAV-Rapiditas heeft het contract met Bas Veldman met een jaar verlengd, beide partijen zijn ...

Buinen in zee met André Wever

De drager van de rode lantaarn in de zondagse vijfde klasse F, Buinen, heeft ...

Henk Smid vrijwilliger van het jaar 2016

Henk Smid, voorzitter van v.v. Valthermond, is afgelopen zaterdag (11 februari red.) uitgeroepen tot ...