Vijfde plaats voor Titan op Orgon-toernooi

titanTitan was het afgelopen weekend één van de acht deelnemers aan het Orgon-toernooi in Barger-Oosterveld. Voor de Nieuw-Weerdingers wachtte op vrijdagavond een wedstrijd tegen EHS ’85. Titan kreeg handenvol kansen, maar wist de Emmenaren uiteindelijk niet te verslaan: 3-3. Na een rustdag werden op zondag de resterende wedstrijden gespeeld: een vijfde plaats was het deel voor Titan.

Strafschoppenserie
De zondag begon goed, met een 2-0 overwinning op DVC ’59. Het organiserende SVBO was de laatste tegenstander in de poule: de eersteklasser bleek een forse maat te groot en ging er met een 5-2 zege vandoor. Hierdoor was Titan veroordeeld tot het spelen van de wedstrijd om de vijfde plaats, tegen CEC. Na een 1-1 gelijkspel wisten de rood-witten hun zenuwen beter in bedwang te houden: de strafschoppenreeks werd winnend afgesloten.

SVBO winnaar
Namens Titan werd Jos Smidt topscorer. De nieuwkomer maakte drie treffers. De andere treffers kwamen op naam van Hidde Rog (2), Klaas Anne Postmus, Dennis Faber en Tim Kollmer. Het toernooi werd overigens gewonnen door SVBO, dat in de finale afrekende met DZOH.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW wint op bezoek bij Drieborg

SPW won zondagmiddag op bezoek bij het laag geklasseerde Drieborg en blijft koploper Westerwolde ...