Vijfde plaats voor Titan op Orgon-toernooi

titanTitan was het afgelopen weekend één van de acht deelnemers aan het Orgon-toernooi in Barger-Oosterveld. Voor de Nieuw-Weerdingers wachtte op vrijdagavond een wedstrijd tegen EHS ’85. Titan kreeg handenvol kansen, maar wist de Emmenaren uiteindelijk niet te verslaan: 3-3. Na een rustdag werden op zondag de resterende wedstrijden gespeeld: een vijfde plaats was het deel voor Titan.

Strafschoppenserie
De zondag begon goed, met een 2-0 overwinning op DVC ’59. Het organiserende SVBO was de laatste tegenstander in de poule: de eersteklasser bleek een forse maat te groot en ging er met een 5-2 zege vandoor. Hierdoor was Titan veroordeeld tot het spelen van de wedstrijd om de vijfde plaats, tegen CEC. Na een 1-1 gelijkspel wisten de rood-witten hun zenuwen beter in bedwang te houden: de strafschoppenreeks werd winnend afgesloten.

SVBO winnaar
Namens Titan werd Jos Smidt topscorer. De nieuwkomer maakte drie treffers. De andere treffers kwamen op naam van Hidde Rog (2), Klaas Anne Postmus, Dennis Faber en Tim Kollmer. Het toernooi werd overigens gewonnen door SVBO, dat in de finale afrekende met DZOH.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nacompetitie lonkt voor winnend Titan

Titan won nipt van DVC '59, maar het was voldoende voor drie punten.

Westerwolde slaat Pekelder Boys van zich af

Westerwolde is in de wedstrijd tegen Pekelder Boys niet gestraft voor het missen van ...

Spelten weer belangrijk voor winnend Borger

Borger lijkt momenteel in een flow te zitten en kent met drie overwinningen uit ...