Vijfde plaats voor Titan op Orgon-toernooi

titanTitan was het afgelopen weekend één van de acht deelnemers aan het Orgon-toernooi in Barger-Oosterveld. Voor de Nieuw-Weerdingers wachtte op vrijdagavond een wedstrijd tegen EHS ’85. Titan kreeg handenvol kansen, maar wist de Emmenaren uiteindelijk niet te verslaan: 3-3. Na een rustdag werden op zondag de resterende wedstrijden gespeeld: een vijfde plaats was het deel voor Titan.

Strafschoppenserie
De zondag begon goed, met een 2-0 overwinning op DVC ’59. Het organiserende SVBO was de laatste tegenstander in de poule: de eersteklasser bleek een forse maat te groot en ging er met een 5-2 zege vandoor. Hierdoor was Titan veroordeeld tot het spelen van de wedstrijd om de vijfde plaats, tegen CEC. Na een 1-1 gelijkspel wisten de rood-witten hun zenuwen beter in bedwang te houden: de strafschoppenreeks werd winnend afgesloten.

SVBO winnaar
Namens Titan werd Jos Smidt topscorer. De nieuwkomer maakte drie treffers. De andere treffers kwamen op naam van Hidde Rog (2), Klaas Anne Postmus, Dennis Faber en Tim Kollmer. Het toernooi werd overigens gewonnen door SVBO, dat in de finale afrekende met DZOH.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Buinen wint van Weiteveense Boys

Buinen heeft de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen en kan terugkijken op een ...

Alteveer na rust overklast door Schoonebeek

Met wedstrijden tegen de koplopers Ter Apel ’96 en Stadskanaal heeft Alteveer een zware ...

Onstwedder Boys morst dure punten tegen SVBO

Onstwedder Boys verspeelde dure punten in de strijd om het kampioenschap.