Pekelder Boys met minimaal verschil langs Gasselternijveen

p-gEen eigen doelpunt. Dat was het verschil tussen Pekelder Boys en Gasselternijveen in het bekerduel tussen beide partijen. Joram de Vries was de ongelukkige maker van het doelpunt, dat Pekelder Boys de overwinning opleverde. En wellicht kreeg de thuisploeg, die een zeer gezapige wedstrijd speelde, daarmee zelfs wel te veel. Komende dinsdag gaat Gasselternijveen op bezoek bij PJC, Pekelder Boys zal uit een ander vaatje moeten tappen in de volgende wedstrijd. SC Stadskanaal is dan de tegenstander.

Foto’s: Esme Hemmes

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen overklast Bareveld

Bareveld kende een vervelende middag tegen Sellingen met een 0-5 nederlaag en twee rode ...