Opnieuw sneu verlies voor Gasselternijveen

GasselternijveenEnkele dagen nadat een eigen doelpunt van Joram de Vries een 1-0 nederlaag opleverde tegen Pekelder Boys heeft Gasselternijveen opnieuw een sneue nederlaag geleden. Op bezoek bij bijna-promovendus maakten beide vijfdeklassers er een doelpuntrijke wedstrijd van. Na iets meer dan negentig minuten stond er namelijk 3-2 op het scorebord.

Geen problemen
Daarmee mocht PJC zich de handen dichtknijpen, want een kwartier eerder stonden de Nieveensters nog met 1-2 voor, door goals van Rick Bokhorst en Thomas Verschoor. En dat toch wel verrassend. Gasselternijveen probeerde vanaf de aftrap het spel te maken. PJC, dat een handvol spelers miste kon de Nieveenster defensie geen moment in de problemen brengen. Na een half uur werd de speelwijze van Gasselternijveen beloond: Rick Bokhorst maakte de 0-1.

Langste adem
Na de thee koos PJC voor een andere formatie, waardoor de bezoekers wat meer moeite hadden om de wedstrijd te controleren. Maar na verloop van tijd kreeg de ploeg van Roeland Deuring opnieuw grip en maakte het de 0-2: Thomas Verschoor was de maker van de treffer. Dit was voor PJC het teken om de druk op te voeren en opportunistischer te spelen, iets waar Gasselternijveen niet mee om wist te gaan, met twee tegengoals in het laatste kwartier, waarvan één in de absolute slotfase. Uiteindelijk bleek de thuisploeg dus over de langste adem te beschikken.

Competitie
Voor Gasselternijveen houdt de nederlaag in dat het bekertoernooi in de poulefase stopt. Komende zondag wordt nog wel tegen SC Stadskanaal gespeeld, maar de blik zal bij de ploeg van Roeland Deuring vooral gericht zijn op 4 september, wanneer de competitie wordt afgetrapt in een burentwist met GKC.

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zwaarbevochten overwinning Westerwolde op FVV

Een van de weinige voetbalwedstrijden die deze zondagmiddag in de Kanaalstreek doorgang kon vinden, ...

Wederom duur puntverlies voor SPW

SPW maakt voorlopig een pas op de plaats in 5F. Want nadat er vorig ...