SPW wint en schakelt SETA uit

spw-seta

Na de uitstekende wedstrijd van SETA tegen SJS was het vertrouwen bij de ploeg uit Musselkanaal groot voor de wedstrijd tegen mede-vijfdeklasser SPW. Maar alle goede voornemens konden snel de prullenbak in, want de bezoekers begonnen zeer slap aan het duel. De Knoalsters konden hierdoor vroeg in de wedstrijd op voorsprongen komen, om deze vervolgens niet meer uit handen te geven.

SPW uit de startblokken
Al gezegd, SPW startte beter. Het leverde de club een handvol kansen op, terwijl SETA alleen via een poging van Rolf Beekman van zich deed spreken. Namens de thuisploeg waren Chris Reijke en Davey Kloen trefzeker, waarmee de 0-2 ruststand tot stand kwam. Overigens ging aan de treffer van Kloen een vermeende overtreding vooraf, waardoor SETA zich benadeeld voelde. In de tweede helft kwam SETA beter voor de dag, maar wist het de opgelopen schade niet meer te herstellen.

Kansen voor SPW
Voor de Musselkanaalsters zijn de kansen op het bereiken van de volgende ronde verkeken. SPW gaat komende zaterdag op bezoek bij plaatsgenoot SJS. Aan de Julianastraat volstaat een remise voor de ploeg van Henry Meijerman om de poulefase te overleven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website