NWVV na rust langs Valther Boys

nwvvVoor NWVV wachtte nog één bekerwedstrijd, tegen Valther Boys. Doordat beide ploegen nog puntloos waren, was echter al duidelijk dat geen van de ploegen doorging naar de volgende ronde. Kortom, een oefenwedstrijd. Een oefenwedstrijd die gewonnen werd door de mannen van Geert Aalderink: 1-2. Makkelijk ging dat overigens niet, want vooral voor de thee waren de zwart-blauwen de onderliggende partij. Na de rust werd orde op zaken gesteld.

Orde op zaken
De matige eerste helft, waarin er veel ruimte zat tussen de verschillende linies werd met een 1-0 achterstand afgesloten. De treffer van de thuisploeg werd na een half uur spelen gemaakt: een schot in de korte hoek. Na de thee begon NWVV scherper en kon met Valther Boys onder druk zetten. Via Roy Supèr kwam de ploeg op een 1-1: Supèr schoot de bal vanaf de rand van het strafschopgebied strak in de korte hoek. De winnende goal viel tien minuten voor het einde van de wedstrijd, toen Drazen Jagodic een vrijwel identieke goal maakte. Komende zaterdag begint voor NWVV de competitie met een uitwedstrijd in Nieuwlande, tegen het plaatselijke SCN.

Foto’s: Andries Middelbos