Slotfase nekt GKC tegen Bareveld

gkcGKC, dat na twee bekerwedstrijden nog puntloos was, trad in haar afsluitende poulewedstrijd aan tegen Bareveld. De ploeg van Emiel Jansen moest het zonder een aantal basiskrachten stellen. Ondanks dit gemis leken de Gasselters op weg naar een overwinning. Tot de laatste fase aanbrak en de wedstrijd uit handen werd gegeven: 5-3.

Voorsprong uit handen
Als gezegd, GKC was niet compleet: vooral in aanvallend opzicht deed de ploeg een jasje uit met het gemis van Bjorn Schuiling, Gert Sterken en Robbert Mensinga. Bij afwezigheid van deze drie was het Richard Wieringh die zijn ploeg bij de hand nam. De ervaren speler boog de eerder opgelopen achterstand met twee goals om. Via een eigen doelpunt deed Bareveld daarna haar gelijkmaker weer teniet, waardoor GKC met een 2-3 voorsprong aan de slotfase begon. Hierin ging het volledig mis, met drie tegentreffers in amper tien minuten.

Vol vertrouwen
Toch was trainer Jansen te spreken over zijn team: “Bareveld had voorin spelers met veel snelheid die via een lange bal aan het werk werden gezet. Wij proberen juist op te bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat dit op de lange termijn betere resultaten op gaat leveren. Daarom heb ik alle vertrouwen in de komende wedstrijd.” GKC opent de competitie komende zondag met een burentwist in Gasselternijveen, tegen de plaatselijke voetbaltrots.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website