SJS kent stroeve start in vierde klasse

SJS

Voor SJS was dan afgelopen zaterdag het moment daar: de zo niet-gewenste competitiestart in de vierde klasse. Tegenstander was Poolster uit Spijk, een ploeg die eveneens uit de derde klasse degradeerde. Maar de start van de Knoalsters was dramatisch te noemen, want al na drie minuten ging de ervaren Frank Venema in de fout: SJS kwam de tik niet meer te boven en ging met 0-4 ten onder.

Fout Venema
Venema bracht Poolster namelijk in scorende positie met een verkeerde inspeelpass. Na de openingstreffer golfde het spel op en neer, waarbij de bezoekers kozen voor een direct speltype waarin veelvuldig de lange bal werd gehanteerd. Dit leverde geen goals meer op in het eerste bedrijf. Na de thee bracht Loewie Piebes twee verse krachten binnen de lijnen, maar ook zij konden het verschil niet maken.

Rode Zuidema
Breekpunt in de wedstrijd was de rode kaart voor Ronald Zuidema, die na iets meer dan een uur spelen zijn tweede gele kaart van de middag kreeg. Nog even kon SJS aanzetten, maar met twee uitvallen werd in een tijdsbestek van vijf minuten het verschil gemaakt. Na de 0-3 waren er nog vijf minuten te spelen, waarin Poolster de eindstand op het bord zette. Werk aan de winkel aan de Julianastraat

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal vergeet zichzelf te belonen tegen koploper WKE ’16

Er had meer ingezeten voor Musselkanaal, dat een hele zure nederlaag leed tegen koploper ...

Overzicht zaterdag 5e klasse F: Top-3 maakt geen fout

De top-3 in de zaterdag 5e klasse F maakten geen fout en wonnen allemaal.