GKC verslaat aartsrivaal Gasselternijveen

g-gkcVoor Gasselternijveen en GKC stond de onderlinge ontmoeting op de rol in de eerste speelronde. Een aantrekkelijk affiche voor betrokkenen uit beide kampen. Gasselternijveen was jarenlang de hoogst spelende club van de twee, maar inmiddels treffen de rood- en geelhemden elkaar al een aantal seizoenen in de vijfde klasse.

Veldverhouding
In de editie van afgelopen zondag had GKC voor de thee het verschil moeten maken, maar ging het ‘slechts’ met 0-1 de kleedkamer in, na een treffer van Richard Wieringh. De hardwerkende Nieveensters vochten zich na de thee terug in de wedstrijd en kregen in de vorm van een doelpunt van Thom Weggemans de beloning. Een gelijkspel zou de veldverhoudingen recht hebben gedaan, maar Gert Sterken besliste de derby met een punter: 1-2.

Foto’s: Esme Hemmes

Banner GNV

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tiental Nieuw Buinen sprokkelt punt

Nieuw Buinen heeft in de wedstrijd tegen subtopper haar vierde punt van 2016 behaald. ...

Overzicht zondag 2e klasse L: GVAV kampioen, Stadskanaal speelt zich veilig

GVAV is kampioen geworden in de zondag tweede klasse L, Stadskanaal speelde zich veilig.

Onstwedder Boys laat koploper struikelen

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag op de Boskamp verrassend een punt behaald tegen koploper ZZVV. ...