Gasselternijveen met tien ten onder in Zandpol

GasselternijveenNa de nederlaag van Gasselternijveen in de burenruzie met GKC uit het openingsweekend gingen de roodhemden naar Zandpol voor eerherstel. De ploeg van Roeland Deuring slaagde niet in haar opzet en ging met een stevige 4-1 nederlaag naar huis. Tot overmaat van ramp zal het doelman Rolf Bies ook moeten missen, want de goalie ging er met rood af.

Aansluitingstreffer Deuring
Al in de eerste helft leek het verschil te zijn gemaakt, want Zandpol dwong 2-0 voorsprong af. Toch leek Gasselternijveen terug te komen in de wedstrijd toen een speler van Zandpol het veld moest verlaten na een stevige charge op Arjan Hospers. Op aangeven van Rick Bokhorst wist aanvaller Jeroen Deuring nog voor rust de aansluitingstreffer te maken.

Rood voor Bies
In de tweede helft hoopte Gasselternijveen te profiteren van de overtalsituatie, maar niets was minder waar. Knullig balverlies op het middenveld leidde een snelle tegenstoot in, waarbij doelman Bies alleen Stefan Knuppe raakte in plaats van de bal. Een terechte strafschop én een rode kaart. De strafschop werd benut, waarmee de wedstrijd beslist was. De vierde treffer van de thuisploeg was enkel voor de statistieken.

Banner GNV

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal lijkt klaar voor de competitie

Promovendus SC Stadskanaal lijkt klaar te zijn voor de eerste wedstrijd van de competitie, ...

Gieten en FC Ter Apel ’96 in evenwicht

Gieten en FC Ter Apel '96 speelden in een doelpuntrijk duel gelijk tegen elkaar, ...

Sellingen wint matige Kanaalstreek-derby van Westerwolde

De Kanaalstreek-derby tussen Westerwolde en Sellingen is gewonnen door de gasten. De Sellingers, die ...