Mussel nog niet van de nul af

Mussel.jpgMussel mocht in haar tweede wedstrijd van het seizoen proberen de eerste driepunter te realiseren. Tegenstander was Veendam 1894, dat na een nederlaag tegen SETA ook nog puntloos was. Alle ingrediënten voor een leuke pot voetbal waren aanwezig: een schare enthousiaste supporters, een heerlijke grasmat en een heerlijke zon. Toch gaven deze omstandigheden een slecht resultaat: Mussel verloor met 1-3 in eigen huis.

Inspiratieloos
Veendam 1894 liet Mussel het spelletje maken. Echter ging dit in een erg laag tempo en hadden de mannen van Tseard van der Meer totaal geen inspiratie. Het duurde dan ook niet lang dat Veendam 1894 op 0-1 kwam. Dit was volledig terecht. Trainer Van der Meer had zijn mannen op pad gestuurd met de bedoeling om druk vooruit te zetten, dit was niet te zien, totdat plotseling toch de 1-1 viel.

Attente Breedveld
Buitenspeler Roy Breedveld zag dat er een verkeerde bal werd gespeeld tijdens het opbouwen van Veendam 1894 en kon deze onderscheppen, waarna Breedveld de bal achter de keeper van Veendam 1894 werkte. Deze stand stond jammer genoeg niet lang op het scorebord: Veendam kwam er weer snel uit via een counter en kon zo de 1-2 maken. Mussel was in het vervolg alleen gevaarlijk via Arjan Raveling, die de bal van afstand op de lat schoot.

Wanprestatie
In de tweede helft gebeurde er weinig. Waar men zou verwachten dat Mussel gretig uit de kleedkamer zou komen om de achterstand weg te poetsen, was het tegengestelde aan de orde. Het lukte de roodhemden niet om noemenswaardige aanvallen te produceren, waardoor een resultaat er nimmer in zat. In de slotfase kon Veendam de marge zelfs nog vergroten, toen doelman Hammenga en verdediger Wijnholds opzichtig de fout ingingen en een Veendammer speler lieten profiteren: 1-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer kent geen genade met HSC

Na een nederlaag in de openingswedstrijd mocht een licht aangeslagen Alteveer het opnemen tegen ...

Off-day voor Nieuw Buinen tegen FVC

Waar het Nieuw Buinen de afgelopen maanden al niet voor de wind gaat, beleefden ...

Ter Apel ’96 in nuttige wedstrijd ruim langs Gieterveen

In opmaat naar het nieuwe seizoen heeft Jordi Nijgh vijf wedstrijden om zijn nieuwe club ...