Punt voor NWVV dankzij kwartet Mihalj

nwvvNWVV mocht in haar tweede competitiewedstrijden aantreden tegen DKB. De ploeg uit De Krim wist al snel in de wedstrijd een aantal kansen te creëren en kwam uiteindelijk ook een aantal keer tot scoren. NWVV deed wel één en ander terug, maar op enig moment in de tweede helft stond het 2-4. Marko Mihalj was echter het goudhaantje van de Nieuw-Weerdingers, want in de absolute slotfase bracht de aanvaller met zijn vierde treffer van de middag de ploegen weer in balans.

Ongeorganiseerd
De openingstreffer werd gemaakt na miscommunicatie in de verdediging van NWVV. Kort hierna lag ook de tweede bal al in het netje, waarbij er een sterke buitenspellucht aan de goal zat. De organisatie van NWVV klopte niet, maar Marko Mihalj hielp zijn ploeg terug in de wedstrijd door de 1-2 te maken. Kort voor de thee hadden Roy Supèr en Jasper Janssen de kans om NWVV langszij te brengen, maar de heren wisten een kansrijke situatie niet goed uit te spelen.

Goudhaantje Mihalj
In de tweede helft begon NWVV hoopgevend, maar de ruimtes die weggegeven werden, leverden de nodige problemen op. DKB scoorde én had de voorsprong nog verder uit kunnen bouwen, maar twee keer redde doelman Rick Poede. Vervolgens was het opnieuw Mihalj die de aansluitingstreffer scoorde, waardoor NWVV weer op een resultaat mocht hopen. Die hoop leek vervlogen toen DKB vanaf de strafschopstip de 2-4 maakte. Maar gelukkig was daar opnieuw Mihalj: de aanvaller mocht na goed werk van Roy Supèr de bal binnen tikken en in de slotfase nog een keer binnen koppen, waardoor hij de gevierde man was én NWVV alsnog een punt overhield aan de ontmoeting.