Ramcharan leidt Stadskanaal langs Bargeres

stadskanaal_JPGNa de valste start van vorige week tegen FC Ter Apel ’96 heeft SC Stadskanaal de eerste overwinning van het seizoen te pakken. In eigen huis hadden de Knoalsters geen moeite met Bargeres: 4-1. Invaller Bidjoy Ramcharan liet zich nadrukkelijk zien en met drie treffers lijkt een basisplaats tegen koploper Dalen gegarandeerd.

Dreigend Stadskanaal
Dat Stadskanaal vanmiddag voor niets anders ging dan de winst was goed te zien. Al na 15 seconden mocht men aanleggen voor een vrije trap op een mooie positie, echter leverde deze nog niet de gewenste snelle treffer op. De thuisploeg was in de beginfase erg dreigend en nadat Ramcharan in de 23e minuut de geblesseerde Rodney Romney kwam aflossen werd dit ook omgezet in doelpunten.

Eindstation Ramcharan
Nog geen tien minuten na zijn invalbeurt was het al raak voor Ramcharan. Jeffrey Bakker gaf voor bij de eerste paal en de lange spits tikte de 1-0 binnen. Ook na de openingstreffer bleef Stadskanaal de gevaarlijkste ploeg en zag Sten Vos en inzet van de lijn worden gehaald. Op slag van rust was het wel weer raak voor de ploeg van Rick Slor. Deze keer gaf Roy Feiken voor en weer was Ramcharan het eindstation. Hij kopte de 2-0 achter keeper De Labije. Even later werd Jeffrey Bakker de diepte ingestuurd door Pascal Kok en hij zette de 3-0 ruststand op het bord.

Defensief geklungel
Met een ruime voorsprong op zak verliep de tweede helft een stuk minder voor de thuisploeg. Stadskanaal werd slordiger en leed veel balverlies. Bargeres wist hiervan te profiteren en kwam niet geheel onverwacht op 3-1, nadat geklungel in de defensie werd afgestraft. Verder dan dit lieten de blauwhemden het niet komen en nadat Ramcharan en Mario Georgescu hun kansen goede kansen niet wisten te verzilveren was het in blessuretijd alsnog raak. Weer was het Bidjoy Ramcharan die wist te scoren op aangeven van Roy Feiken en daarmee bepaalde hij de eindstand op 4-1.