Sneu verlies voor JVV

JVV-GNVVorige week opende JVV het seizoen met een nederlaag. Ook in de tweede wedstrijd moest de ploeg van trainer Schoenmaker een verliespartij incasseren. Maar net als vorige week was er wel ruimte voor tevredenheid, want waar DWZ vorig seizoen de dubbele cijfers haalde tegen JVV, werd het nu slechts 1-2.

Gemiste kansen
En met de nederlaag deed JVV zichzelf tekort. Want met name in de eerste helft kreeg de thuisploeg een paar mooie kansen om de score te openen. Dit lukte niet, waardoor de ploegen met een 0-0 stand de kleedkamer opzochten. Na de thee ging de wedstrijd gelijk op, tot het moment dat DWZ door een rode kaart met een man minder kwam te staan. JVV leek onrustig te worden van het idee dat een overwinning daadwerkelijk mogelijk was.

Countergoals
DWZ profiteerde hiervan door via counters een 0-2 voorsprong te nemen. De arbiter van dienst bood JVV vervolgens nog wel de kans om de aansluitingstreffer te maken, door volledig terecht een strafschop toe te kennen. Tim Kremer wist het buitenkansje te benutten, maar tot meer goals kwamen de zwart-witten niet. Na een sterke eerste helft waren de druiven dus zuur voor JVV, dat volgende week tegen SPW gaat spelen.