Opnieuw commercieel succes voor Titan

titanOok voor voetbalvereniging Titan is de zomerstop voorbij en wordt er gestreden voor een prachtig sportief resultaat in de derde klasse. Na twee wedstrijden staan de mannen van Marcel Smelt met vier punten op een derde positie. In de slotminuten werd afgelopen zondag een 2-1 voorsprong tegen SVV ’04 weggegeven waardoor Titan de punten moest delen. Een kleine tegenvaller in een verder prachtig seizoen: want ook naast het veld boeken de Nieuw-Weerdingers successen.

Complete outfit
Titan speelt haar wedstrijden dit seizoen namelijk in een compleet nieuw tenue, verzorgd door de vier-sterrensponsoren van de club. Daarnaast vindt de warming-up plaats in prachtige inloopshirts en- jacks, verzorgd door verschillende drie-sterrensponsoren. Ook voor en na wedstrijden lopen de heren van Titan er netjes bij, met dank aan sponsoren die prachtige presentatiepakken beschikbaar stelden. 

Sporttassen
Het enige wat tot nu toe ontbrak aan de outfit, waren sporttassen. Tot Hilgen Bolk Installatietechniek om de hoek kwam. HBI wordt drie-sterrensponsor en levert de gehele selectie nieuwe sporttassen. Titan en de sponsorcommissie danken HBI en alle andere sponsoren hartelijke voor de samenwerking en steun: “Jullie zijn onmisbaar”, aldus de voetbalvereniging.

Ook clubnieuws te melden?
Stuur een nieuwsbericht naar redactie@fckanaalstreek en wij zorgen dat uw bericht gelezen wordt in de regio!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vijftal nieuwelingen voor Roswinkel

Roswinkel heeft vijf nieuwe spelers weten vast te leggen voor het nieuwe voetbalseizoen.

Voorbeschouwing 8 en 9 november

In de zaterdag derde klasse D krijgt nummer acht SJS, nummer zeven CSVC op ...

Uitslagen Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 28 december

Uitslagen van de wedstrijden die 28 december zijn gespeeld tijdens het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.