Persoonlijke fouten breken GKC op

gkcGKC heeft de overwinning in de seizoensopening tegen Gasselternijveen geen goed vervolg kunnen geven. Vorige week werd er namelijk een, ingecalculeerde, nederlaag geleden tegen WKE-16, maar ook afgelopen zondag ging de ploeg van Emiel Jansen onderuit tegen Witteveense Boys ’87. Door een aantal persoonlijke fouten werd er met 3-5 verloren. 

Persoonlijke fouten
De nederlaag van GKC kwam tot stand in de eerste helft. Door een aantal persoonlijke fouten, en een scheidsrechter die niet op de hand van de Gasselters was, was de ruststand 1-3. Na de rust was het de thuisploeg die domineerde en aangevoerd door de sterk spelende Gert Sterken gingen zij met strijd en passie op jacht naar doelpunten.

Rode kaart
GKC kwam terug tot 3-3 en kreeg zelfs kansen op een voorsprong, maar door opnieuw een persoonlijke fout werden de gasten in het zadel geholpen en zetten zij de tussenstand op 3-4.  Tot overmaat van ramp moest de thuisploeg ook nog verder met tien man, nadat Danny Kolp een curieuze tweede gele kaart kreeg. Dit bleek de genadeklap voor GKC. De gasten uit Witteveen profiteerden en bepaalden de eindstand op 3-5. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys haalt finale nacompetitie na zege op HSC

Onstwedder Boys heeft de finale bereikt van de nacompetitie na een overwinning op HSC.

Stadskanaal wint van Zuidwolde en blijft ongeslagen

Stadskanaal hield weer de nul en scoorde zelf twee keer, wat drie punten opleverde ...