Buinerveen heeft eerste punt binnen

BuinerveenVorig seizoen moest Buinerveen vreselijk lang wachten op het eerste succesje. Het leverde de blauwhemden regionaal veel aandacht op: aandacht die men waarschijnlijk liever niet kreeg. En dus is het voor Ludie Hulshof en zijn manschappen heerlijk om al in september van de hatelijke nul punten af te zijn. In de thuiswedstrijd tegen SC Roswinkel had men lang zicht op een overwinning, maar bleek een punt het eindresultaat.

Verzorgde aanval
Omdat Roswinkel al twee wedstrijden in winst had omgezet, begon Buinerveen met een gesloten verdediging aan de wedstrijd. Dit had tot gevolg dat de bezoekers het spel maakten. Het was echter niet zo dat Buinerveen niet in het spel voor kwam. Sterker: de eerste kansen waren voor de thuisploeg. Na een half uur spelen werd dan ook de score geopend via een treffer van Aron van der Graaff, die een verzorgde aanval afrondde. Doordat andere kansen gemist werden, zochten beide ploegen de kleedkamers met een 1-0 stand op.

Vertrouwen
In de tweede helft was Roswinkel duidelijk de bovenliggende partij. Gesteund door de voorsprong kon Buinerveen opnieuw leunen op de defensie en van daaruit via een scherpe counter proberen de marge te verdubbelen. Via een kopbal kreeg men hier de kans wel voor, maar slaagden de blauwhemden er niet in. Roswinkel wist uiteindelijk wel te scoren, hoewel het hier de hulp van Buinerveen wel voor nodig had. Uiteindelijk kon vooral de thuisploeg zich vinden in de uitslag, die vertrouwen geeft voor de komende wedstrijden tegen Eext en GKC.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Doelpuntenmachine Borger wint opnieuw

Borger heeft ook haar vijfde wedstrijd na de winterstop in winst weten om te ...

Mussel zonder moeite langs SETA

SV Mussel heeft streekgenoot SETA op een stevige nederlaag getrakteerd. Op 'De Slenk' ging ...

Sellingen blijft vierdeklasser na remise

Afgelopen donderdag speelde Sellingen zich theoretisch veilig. In de wedstrijd tegen het hoog geklasseerde ...