Late treffer nekt Titan tegen Zwartemeer

titanEen harde kopbal van Maurice Heine in de slotminuut van de wedstrijd tussen Titan en Zwartemeer bleek de beslissing te brengen in het duel op het sportpark in Nieuw-Weerdinge. Voor Titan betekende de 0-1 de eerste nederlaag van het nog jonge seizoen in een wedstrijd waarin iedereen zich op enig moment verzoend had met een remise.

Wild over
In de matige wedstrijd kon het beide kanten op, al waren wederzijds de kansen op de vingers van één hand te tellen. Beide ploegen kregen gedurende de wedstrijd zegge en schrijve twee scoringskansen, gelijk verdeeld over beide helften. Titan had in het eerste bedrijf het betere van het spel en kreeg in die fase ook de beste kans, maar een ogenschijnlijk makkelijke poging werd wild over het doel geschoten. De kans van Zwartemeer kwam op naam van Maurice Heine, die een bal rakelings over kopte: een waarschuwing.

Uit de bovenhoek
Na de thee waren de bezoekers de ploeg die iets beter voor de dag kwamen, maar ook nu was Titan de ploeg die de score had kunnen openen. Een vrije trap van Jos Smidt werd door keeper Justin Verschoor subliem uit de bovenhoek geranseld. Toen iedereen zich al verzoend had met een 0-0 eindstand, dachten Melroy Hemme en Maurice Heine daar anders over. Een voorzet van Hemme bereikte aanvaller Heine, wiens harde kopbal onhoudbaar tegen de touwen plofte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond en WKE schieten niks op met gelijkspel

Valthermond en WKE moesten beiden genoegen nemen met een punt, maar schoten daar niet ...

Valthermond door naar finale na zege op Dalen

Valthermond versloeg Dalen en mag zich opmaken voor de finalewedstrijd tegen Rolder Boys.

Overzicht zondag 2e klasse K: Winst voor HOVC, Musselkanaal pakt punt

HOVC deed goede zaken met een overwinning op Forward. Musselkanaal en Annen bleven in ...