SV Mussel verrast Damacota

Mussel.jpgMussel mocht in haar derde wedstrijd van het seizoen proberen eindelijk de eerste driepunter te realiseren. Tegenstander was Damacota, dat voorafgaand aan de wedstrijd al vier punten verzameld had.  Hoewel de wedstrijd tegen de Pekelder moeizaam verliep, was er eindelijk een overwinning voor Mussel: 2-1.

Hemmes schiet raak
Mussel kwam in eerste instantie niet door de verdediging van Damacota. De heren van Damacota speelden goed voetbal en hadden veel lopende mensen waar de Musselkers het erg moeilijk mee hadden. Toch kwam er de 1-0 voor Sv Mussel. ‘Good old’ René Brinks kwam door over de rechterkant en gaf een lage voorzet in het strafschopgebied, waar Lars Hemmes het eindstation bleek: op knappe wijze kreeg hij de bal achter de keeper van Damacota. Dennis Huitsing was nog dichtbij het verdubbelen van de marge, maar hij schoot de bal van dichtbij op de paal.

Koste wat het kost
Na rust duurde kon Mussel de voorsprong niet lang vasthouden. De bal werd door Damacota hoog in ‘de zestien’ gepompt: de mannen van Mussel kregen de bal niet weg, waarna een speler van Damacota er als de kippen bij was om de 1-1 in te tikken. Maar in het restant van de wedstrijd liet Mussel zien over de juiste mentaliteit te beschikken. Koste wat het kost wilde men winnen en de beloning voor deze inzet kwam er dan ook: Roy en Rick Breedveld zetten een aanval op die door Lars Hemmes tot doelpunt werd gepromoveerd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen 3 februari

Uitslagen van de vandaag gespeelde competitiewedstrijden.

Zuur verlies voor JVV tegen Valther Boys

JVV leek nog een punt over te houden aan de confrontatie met Valther Boys, ...

Borger boekt doelpuntrijke zege bij Steenwijker Boys

Borger won met ruime cijfers van Steenwijker Boys en won zo de eerste periode.