FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

17 & 18 september
Met 37 treffers was het toch wel een tegenvallende speelronde. Het was vooral aan EEC te danken dat het aantal goals nog enige gestalte kreeg: de Eesenaren maakten er namelijk zeven tegen buurman Buinen. Topscorer van het weekend was Benjamin Eling, die drie keer raak schoot. Bijna had de speler van SPW het kwartet volgemaakt, maar een strafschop werd gemist.

Klassement
Koploper in de tussenstand is Borgerder Jeffrey Spelten, die opnieuw doel trof en nu al op zes goals staat! Ook Florian van der Heyde (Gieten) en Ron Kuper (Ter Apel ’96) deden goede zaken met hun tweetal treffers. Beide spelers stegen met stip naar de top van het klassement.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Buinen strikt hoofdsponsoren

Onlangs wist FC Kanaalstreek al te melden dat Buinen in de persoon van André ...

TransferTalk: het overzicht

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...