SV Mussel verwelkomt oude bekende

Mussel.jpgMark Mulder keert terug bij SV Mussel. De 28-jarige speler wil na een mislukt avontuur bij Hoogezand kijken wat hij nog kan. De verdediger probeerde aan te sluiten bij het eerste elftal van de tweedeklasser, maar een mysterieuze oorblessure gooide roet in het eten. Het had niet veel gescheeld of Mulder was doof geweest. Daardoor miste hij de hele voorbereiding bij Hoogezand.

Honderd plus
Sinds kort mag Mulder weer sporten van de arts, maar gezien gewijzigde werkomstandigheden is voetballen bij Hoogezand erg lastig geworden. Dat heeft Mulder doen besluiten terug te keren bij de ‘SVau’. Trainer Tseard van der Meer lijkt echter niet op Mulder te zitten wachten. De speler, met meer dan 100 wedstrijden in de benen voor Mussel, moet aansluiten bij het tweede elftal.

Lastige keuze
Voor Mulder was het een lastige situatie waar hij de afgelopen periode in verzeild raakte: “Ik ging naar Hoogezand om daar een sportieve stap te maken. Wanneer dat niet lukt, dan zie ik terugkeren naar je oude club toch als falen. Maar in alle opzichten is dit de beste keuze: ik kan verder werken aan mijn herstel, kan het voetballen nu beter combineren met mijn werk én ik kan weer een steentje bijdragen aan de opkomst van SV Mussel!”

Opbouwen
Maar dan moet Mulder naar eigen zeggen nog wel een paar stappen maken. Iets waar hij het volste vertrouwen in heeft: “Ik richt mij op de wedstrijd tegen SETA, die op 5 november gespeeld gaat worden. Waarschijnlijk ben ik al eerder in staat om aan te sluiten bij het eerste elftal, maar de derby tegen SETA wil ik eigenlijk niet missen.”

Mark Mulder in de vorige editie van de derby tegen SETA...
Mark Mulder (l) in de vorige editie van de derby tegen SETA…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinerveen valt in de prijzen

Eerder deze week was het groot feest op het sportpark in Buinerveen. Op het ...

SPW en Jeroen Wiegman verlengen samenwerking

SPW en Jeroen Wiegman gaan ook volgend seizoen met elkaar door.