Westerwolde weer op volle bestuurskracht

westerwoldeTijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 september jl. van v.v. Westerwolde stond onder meer een bestuursverkiezing op de agenda. Door de leden van de Vlagtwedder club werd unaniem ingestemd met de voorgestelde wijzigingen in de bestuurlijke bezetting.

Nieuwe penningmeester én secretaris

Na enige tijd incompleet te zijn geweest, is het bestuur er in geslaagd de ontstane vacatures in te vullen. Hoewel Michel Buls al enige tijd meedraaide in het bestuur, werd hij deze avond officieel gekozen.Ook Andrea Drenth is nu bestuurslid: zij volgt Gavin Vos op als secretaris. Tot slot werd in de persoon van Fedde Kuiper een nieuwe wedstrijdsecretaris benoemd. Het bestuur bestaat verder uit voorzitter Jan Hebers en penningmeester Wim Eelsing en de leden Erik Geukes en Hendrik Beikes.

bestuur

Het nieuwe bestuur van v.v. Westerwolde…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Voorbeschouwing 29 en 30 november

Op zaterdagmiddag staan de Boys uit Onstwedde en Beilen tegenover elkaar. De ploeg van ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.