NWVV sprokkelt weer een puntje

nwvvIn de wedstrijd tegen Avereest begon NWVV uitermate slecht aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen zorgde knullig verdedigen voor een 0-1 achterstand. In de tweede helft kwamen de Nieuw-Weerdingers een stuk beter voor de dag en werd de wedstrijd in balans gebracht. Uiteindelijk werden de punten gedeeld: hiermee heeft NWVV haar puntentotaal verdubbeld.

Topschutter
Als gezegd: de eerste helft was het aanzien nauwelijks waard van NWVV-kant. Na de thee werd de instelling aangepast, en werd Avereest meer onder druk gezet. Dit leverde succes op, want een corner van Peter van Elten kwam via een tussenstation bij Marko Mihalj voor de voeten. De topschutter van de zwart-blauwen werkte het leer met een halve omhaal tegen de touwen: 1-1.

Voorsprong
De speelwijze werd doorgezet en het leverde zelfs een voorsprong op. Op aangeven van Roy Supèr was het de geheel vrijstaande Mark Aardema die de 2-1 maakte. Voor Aardema was het zijn eerste treffer in de hoofdmacht. Heel lang kon NWVV echter niet genieten van de voorsprong, want een kopbal van Van der Sluis op zijn eigen doelman Poede werd niet verwacht: 2-2. In de slotfase had Marko Mihalj de winnende nog op zijn schoon, maar de aanvaller vond de doelman van Avereest op zijn weg.