FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

24 & 25 september
Met 40 treffers werd de opgaande lijn gepakt. Vooral Westerwolde (5) en SPW (4) deden een flinke duit in de zak. Voor de Knoalsters is het sowieso een productief seizoen, want in vier wedstrijden werd er niet minder dan 19 keer gescoord! Daarmee is de vijfdeklasser de meest scorende ploeg. Goede nummer twee is EEC, dat op elf treffers staat. Meest opvallende speler, het afgelopen weekend, was Gerben Meems: hij bracht Onstwedder Boys een punt met zijn twee goals. 

Klassement
Koploper in de tussenstand is nog steeds Jeffrey Spelten. De speler van Borger maakte de enige treffer in het duel van zijn club en liep daarmee weg van zijn concurrenten. Eervolle vermelding voor Roy Hooiveld: de man die van derdeklasser Ter Apel ’96 overstapte naar eersteklasser Nieuw Buinen maakte afgelopen zondag al zijn derde van deze jaargang.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Zesde editie Freddie Pranger Memorial bij SJS

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert v.v. SJS voor de zesde achtereenvolgende keer de ...

EEC viert feest!

Enige tijd geleden vierde v.v. EEC haar vijftigste verjaardag. Op zaterdag 20 mei zal ...

Protos Weering: loting kwartfinales

Op de avond van de voorrondes van het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi heeft ook ...