JVV niet opgewassen tegen Bareveld

JVV-GNVNadat JVV in de eerste wedstrijden van het seizoen wel verloor, maar de schade beperkt wist te houden, zit de ploeg van Johannes Schoenmaker momenteel in een mindere fase. Want na zevenklappers tegen SPW en Drieborg moesten de zwart-witten ook tegen Bareveld zeven goals incasseren: 7-0 werd het op het sportpark aan de N33.

Storm weerstaan
Bareveld was duidelijk te sterk. En dat is geen schande, want met de volle buit uit vijf wedstrijden lijkt deze ploeg één van de kanshebbers voor de titel. Het lukte JVV om de storm in de beginfase een kwartier te weerstaan. Op het moment dat de ban werd gebroken, leek ook het geloof in een goede afloop te zijn verdwenen. In het resterende half uur liep de score op naar 5-0.

Hup JVV, hup!
Na de thee probeerden de bezoekers uit alle macht om de schade te beperken. Dat lukte aardig, gezien het feit dat de marge ‘slechts’ twee keer werd vergroot. Volgens trainer Schoenmaker is er geen man overboord: “Onze slogan (Hup JVV, hup) staat ook na vijf nederlagen als een huis! De randvoorwaarden binnen de club zijn goed, maar we weten dat de weg omhoog een lange is.” Volgens Schoenmaker gaat JVV nu op zoek naar een beetje geluk om van de hatelijke nul te komen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 laat het lopen tegen CEC

Voor de laatste wedstrijd van 2015 reisde Ter Apel ’96 naar Emmer-Compascuum om de ...

Jongeling Sander Egbers bezorgt Dalen eerste nederlaag

Voorafgaand aan de wedstrijd in en tegen Dalen waren door velen de punten al ...