JVV pakt eerste drie punten tegen THOS

JVV-GNVJVV heeft de eerste drie punten van het seizoen te pakken. In eigen huis werd er met 2-0 gewonnen van THOS uit Beerta en beide doelpunten werden gescoord door Dennis de Roo. Het was een zwaarbevochten overwinning en de vreugde was na afloop dan ook groot bij de zwart-witten.

Geen potten breken
THOS was deze middag veelvuldig te vinden op de helft van JVV, maar zij konden geen potten breken tegen de goed georganiseerde verdediging van de thuisploeg. Aan de andere kant werd er wel gescoord via Dennis de Roo en zo was de ruststand 1-0.

Legio kansen
In de tweede helft gingen de gasten nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, wat JVV kans gaf om via de counter de wedstrijd in het slot te gooien. Zij hadden ook legio kansen om dit te doen, maar Dennis de Roo was niet gelukkig in de afwerking. Wel was De Roo verantwoordelijk voor de 2-0 en daarmee was de wedstrijd gelopen.