Beloften Twedo ruim langs SVV ’04

noordlease-heigro-cupDe beloften van SV Twedo speelden in de tweede wedstrijd van de Noordlease/Heigro Cup tegen SVV ’04. Na een 2-1 ruststand wonnen de blauw-witten met 4-1 en zij staan nu op vier punten uit twee wedstrijden. De Schonebekers blijven staan op één punt. 

SVV ’04 van slag
De gasten uit Schoonebeek lieten in het eerste kwartier zien dat ze graag een goede prestatie neer wilden zetten. Twedo nam echter langzamerhand het initiatief over en door een schuiver van Lars Tietema kwamen zij na een kwart wedstrijd terecht op 1-0. SVV ’04 was hierdoor enigszins van slag, want uit een voorzet werkte de defensie de bal in eigen doel. Hierdoor kwam de stand op 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Dit bleek nog niet helemaal het geval, want na een goede kans in de 40e minuut kwamen zij vlak hierna op 2-1. Schuurhuis wist de bal simpel binnen te tikken nadat de Twedo-keeper een vrije trap niet goed onder controle kreeg. 

Alsnog beslist
Al snel in de tweede helft leek de wedstrijd dan alsnog beslist te worden door Hugo de Olde. Met een afstandsschot zette hij de 3-1 op het bord en slechts een minuut later maakte Sander Boer er 4-1 van. De bezoekers gaven zich hierna gewonnen en Twedo kreeg nog een aantal kansen om de score uit te bouwen. Zo belandde een kopbal van invaller Jari de Vries op de lat, maar verder kwam het niet. 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wilte Nijhuis laat Gieterveen juichen

Dé grote man aan de kant van v.v. Gieterveen was zonder twijfel Wilte Nijhuis. ...

USV loopt na rust ver weg bij Buinen

Foto Andries Middelbos, Buinen was zondag niet opgewassen tegen USV. De uitstekende serie van ...

Opnieuw een teleurstelling voor Titan

Titan trof afgelopen zondag GVAV-Rapiditas op een veld dat niet onderdeed voor een gemiddeld weiland. ...