GKC heeft geen moeite met Zandpol

GKCGKC lijkt de weg omhoog weer te hebben gevonden. De Gasselters behaalden zeven punten uit de laatste drie wedstrijden en staan daarmee stevig in de middenmoot. Afgelopen zondag werd er in eigen huis met 4-1 gewonnen van Zandpol, waarbij Danny Kolp en Robbert Mensinga beiden twee keer trefzeker waren. 

Bij de hand
GKC kwam deze middag vroeg op voorsprong en maakte het zichzelf lastig door mee te gaan in het spel van Zandpol. Het waren Danny Kolp en Robbert Mensinga die hun ploeg in de eerste helft bij de hand namen en zodoende was de ruststand 3-1. Voor de rust was het veldspel van de geel-zwarten bij vlagen goed te noemen, maar nog niet constant genoeg. 

Fraaie reddingen
De tweede helft begon de thuisploeg te slap, wat resulteerde in een aantal kansen voor Zandpol. Echter stond Frank Poelman zijn mannetje en hij hield GKC op voorsprong door een aantal fraaie reddingen. Het was lang wachten voordat de ploeg van Emiel Jansen de wedstrijd besliste, maar uiteindelijk was het Mensinga die met zijn tweede treffer de wedstrijd op slot schoot: 4-1. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen verrast Gasselternijveen in eigen huis

Op basis van dit seizoen kan het niet direct een verrassing genoemd worden, maar ...

Hattrick voor ‘Mandarijnen-Moesker’ tegen Helpman

Op het winderige sportpark in Nieuw-Weerdinge was het Titan dat het beste voor de ...

Alteveer verlaat laatste plaats na winst op Harkstede

Door een 0-2 overwinning op Harkstede heeft Alteveer de laatste plaats overgedragen aan Pekelder ...