Poule-indeling voorronde Protos Weering bekend

PWZAls het oktober is geworden begint het bij de meeste voetballers weer te kriebelen, want het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi komt er weer aan. Eind december 2016 en januari 2017 wordt alweer de 40e editie gehouden van het immens populaire zaalvoetbaltoernooi, dat georganiseerd wordt door de voetbalvereniging Protos uit het kerkdorp Steenwijksmoer. Aan de komende editie, die met veel spanning tegemoet gezien wordt, nemen honderd clubs uit Drenthe, Overijssel en Groningen deel. 

Elf Kanaalstreek-clubs
Tijdens de voorronde van de komende editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi doen er maar liefst elf Kanaalstreek-clubs mee, waaronder nieuwkomer De Treffer ’16. Deze voorronde wordt gespeeld op dinsdag 27 december 2016, vanaf 18.00 uur. 

Interessante poules
De meest interessante poules voor voetballiefhebbers in de Kanaalstreek zijn poule H en Q. Poule H bestaat namelijk uit Titan, NWVV, Stadskanaal, Valthermond en SVBC. Zij spelen in sporthal ‘de Mondenhal’ in Nieuw Weerdinge. In poule Q treffen Borger, FC Ter Apel ’96, EEC, HOC en Valther Boys elkaar in ‘de Koel’ in Borger. De volledig poule-indeling van de voorronde is HIER te vinden. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Keepersdag JO8 t/m JO15 bij SC Stadskanaal

Op vrijdag 1 mei organiseert SC Stadskanaal een keepersdag voor talentvolle jeugdkeepers uit de ...

Vacature: freelance advertentieverkoper (m/v)

FC Kanaalstreek is op zoek naar versterking! Onze website heeft het afgelopen jaar een ...

Transfertalk: Tom Heikens verruilt PJC voor buurman Damacota

Damacota mag opnieuw twee nieuwe spelers verwelkomen voor het nieuwe voetbalseizoen.