FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

15 & 16 oktober
Met name SC Stadskanaal en HOC waren op schot, het afgelopen weekend. De blauwhemden noteerden een zevenklapper, terwijl de fusieclub uit Exloo en Odoorn vijf keer raak schoot en/of kopte. Bijzondere vermelding was er voor Alteveer, dat de Kanaalstreek-derby tegen Pekelder Boys won zonder zelf te scoren: twee eigen doelpunten brachten de winst. Overigens was dit al het derde eigen doelpunt in het voordeel van de geel-zwarten, dit seizoen!

Klassement
Koploper is en blijft Jeffrey Spelten: opnieuw scoorde de Borgerder niet, maar ook zijn concurrenten deden dit niet. Hierdoor blijft de volledige top drie in ere. Achter die top drie is er wel veel beweging! Danny Kolp (GKC) maakte door zijn twee treffers een mooie sprong: van 14 naar 4. Gert Lukens deed ook goede zaken door opnieuw te scoren: de goals van de spelers van Nieuw Buinen zijn twee punten waard, dus dan gaat het hard. Eervolle vermelding is er voor Dennis de Roo, die namens JVV al op zes doelpunten staat!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Belangrijkste regels nacompetitie

De nacompetitie voor de Kanaalstreekclubs start komend weekeinde. De belangrijkste regels op een rijtje. ...

Trainerscarrousel: Nieuw Buinen moet weer op zoek

Het einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.