Effectief Nieuw Buinen bekert verder

Nieuw BuinenEersteklasser Nieuw Buinen heeft in een bekerduel met tweedeklasser DZOH op zakelijke wijze de volgende bekerronde bereikt. Op het sportpark van de Emmenaren waren de oranjehemden vooral voor de thee bijzonder effectief. Na een ruime voorsprong halverwege, werd uiteindelijk met 0-5 gewonnen.

Effectief
In de beginfase van de wedstrijd gaf DZOH goed partij en kreeg het via Marwin van der Meer ook kansen om de score te openen. Waar DZOH miste, toonde Nieuw Buinen zich wel doeltreffend: na een half uur spelen schoot Roy Hooiveld van een meter of twintig raak. Nog voor de thee brachten Arnoud Bentum (droge schuiver) en Koen Hateboer (counter) de eersteklasser in veilige haven.

Uitblinker Bentum
DZOH probeerde na rust wel weer terug te komen in de wedstrijd, maar een intikkertje van Arnoud Bentum na een ‘halve redding’ van de DZOH-goalie maakte aan deze goede intenties een einde. De eindstand werd door Koen Hateboer op het scorebord gezet. Op aangeven van Bentum, die zijn totale inbreng daarmee op twee goals én twee assists zag komen, schoot de lange aanvaller simpel raak.

banner_nieboer

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel wint opnieuw ruim

In de vierde klasse D van het zaterdag voetbal is het niet alleen spannend ...

Titan en Erica delen de punten

Titan moest tot tweemaal een achterstand goedmaken tegen Erica en hield uiteindelijk een punt ...