Gieten laat bekertoernooi voor wat het is

v.v. GietenVoor Gieten staat de competitie voorop. In het bekerduel met eersteklasser Drenthina besloot trainer Jouke-Jan Meertens een aantal basisspelers vanwege kleine pijntjes aan de kant te houden. Daarnaast wisselde hij drie belangrijke krachten in de loop van de wedstrijd. Het leverde uitschakeling in het bekertoernooi op, maar wanneer komende zondag van Dalen wordt gewonnen, is er niemand die daar nog aan denkt.

Goed meekomen
Al in de eerste helft was het verschil gemaakt in het voordeel van de Emmenaren. Na ongeveer een kwartier spelen werd de score geopend via een schot van twintig meter afstand. In voetballend opzicht kon Gieten redelijk goed meekomen, maar tot echt grote kansen kwam de rood-witte formatie niet.

Stuk zakelijker
Drenthina toonde zich een stuk zakelijker en wist de kansen die het kreeg wel te benutten: opnieuw trof een schot van afstand doel. Snel na de hervatting maakte Drenthina een derde treffer, waarmee de wedstrijd in het slot leek. Gieten deed via Arjan Warners nog iets terug, maar in de slotfase herstelde de thuisploeg de marge.

Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys neemt voorlaatste horde

Na de overwinning van Onstwedder Boys op Be Quick, staan de bespelers van sportpark ...

Onstwedder Boys boekt ruime overwinning

Onstwedder Boys  heeft zaterdagmiddag op het eigen De Boskamp de wedstrijd tegen SGV met ...