Alteveer volstrekt kansloos tegen Siddeburen

alteveerAlteveer was niet bij machte om koploper Siddeburen ook maar enigszins het vuur aan de schenen te leggen en verloor dan ook kansloos: 1-5. Derhalve een wedstrijd om gauw te vergeten, zodat het vizier gericht kan worden op het duel tegen Gieterveen. Het Gieterveen van oud-Alteveer-trainer René Nijgh.

Weinig in te brengen
Udema kon tegen Siddeburen niet beschikken over aanvallers Rudy Wortelboer en Can Altunay. Op een lastig te bespelen veld was de wedstrijd amper begonnen of de bezoekers mochten al juichen. Het was de geheel vrijstaande Maurice Jonkman die doeltreffend kon uithalen. Vanaf dat moment was er maar één ploeg die voetbalde: Siddeburen. Alteveer had weinig in te brengen tegen het snelle spel en moest zelf de lange bal hanteren waardoor men nauwelijks in het spel voor kwam.

Eén kans
Ondanks het overwicht van de bezoekers werd pas na een half uur spelen de volgende kans genoteerd. Sander van Duuren hield met twee reddingen zijn ploeg in de wedstrijd. Kort voor de thee kreeg Alteveer haar enige kans van de eerste helft: Ray den Boef verscheen voor het doel van Slachter, maar schoot rakelings naast. 

Strafschop
Ook na rust scoorden de bezoekers vlot, waardoor de wedstrijd gespeeld was. Erik Wolfs kreeg een bal ongelukkig op de hand, waardoor Frank Oostland vanaf de stip zijn ploeg op 2-0 kon zetten. Bryan Schenkel had daarna de kans om de aansluitingstreffer te maken, maar kon zijn hoofd niet tegen de bal zetten. 

Aansluitingstreffer
In het tweede deel van het tweede bedrijf maakte Siddeburen de marge groter. Maurice Jonkman punterde de bal in de verre hoek achter Van Duuren. Bart Nieland mocht amper een minuut later de spanning terugbrengen door het benutten van een strafschop, maar de vreugde van de aansluitingstreffer was kort: Bjorn Puister maakte de 4-1. In de slotfase scoorden de bezoekers via Maurice Jonkman een prachtige goal, waardoor de 1-5 eindstand op het bord kwam.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer weet niet te winnen van Eext

Alteveer kreeg afgelopen weekend collega middenmoter Eext op bezoek. De gehavende ploeg had de ...

Onstwedder Boys stevig in middenmoot na winst op Haulerwijkse Boys

Onstwedder Boys heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door op sportpark De Boskamp de bezoekende ...

Duur verlies voor Stadskanaal in promotiestrijd

Nadat Zwartemeer afgelopen week verloor van DVC ’59 was de opdracht voor Stadskanaal heel ...