JVV verliest kelderduel van Veelerveen

JVV-GNVVoor JVV en Veelerveen was het in de onderlinge ontmoeting een kwestie van aanpikken of aanhaken richting de middenmoot van de vijfde klasse F. Met vier punten uit de laatste twee duels was het vertrouwen bij JVV groot. Helaas voor de zwart-witten won Veelerveen geheel terecht: 0-3.

Persoonlijke fouten
Eén van de oorzaken voor de nederlaag was het feit dat de thuisploeg te snel en te veel de lange bal hanteerde. Hierdoor was het voor Veelerveen makkelijk om de angel uit de aanvallen van JVV te halen. Ook waren individuele fouten een oorzaak voor de nederlaag: voor de thee kon Veelerveen profiteren van een fout in de JVV-defensie.

Weinig laten zien
Na de rust probeerde JVV orde op zaken te stellen, maar slecht uitverdedigen leverde opnieuw een tegentreffer op: 0-2. Vanaf de strafschopstip werd vervolgens de 0-3 gemaakt, waarmee de wedstrijd in het slot zat. Trainer Schoenmaker kon wel leven met de nederlaag: “Voor rust kregen we een goede kans via Jeroen Mestemaker, maar verder hebben we te weinig laten zien.”