Ook de Treffer ’16 kansloos tegen WKE

detreffer-logoAls zoveel ploegen heeft ook De Treffer ’16 een flink aantal doelpunten moeten incasseren in de wedstrijd tegen WKE. Op het sportpark van de aanstaande kampioen konden de Mondkers zich tot de rust aardig staande houden, maar uiteindelijk wonnen de oranjehemden ruim. Vooral in het slot van de wedstrijd kwam de 7-1 tot stand.

Schade beperkt
Na tien minuten moest De Treffer ’16 voor het eerst een treffer incasseren. Harold Wolters was de maker, op aangeven van Bernando Veenvliet. In de beginfase had WKE al een grote kans gekregen, maar Bertus Wolters had het vizier niet op scherp. Tot de thee wist de ploeg van Dirk Zuur de schade te beperken. Overigens zonder zelf ook maar enig gevaar te stichten.

Eretreffer
Ook na de thee was WKE de bovenliggende partij met het meeste balbezit en de meeste kansen. Het duurde echter tot halverwege het tweede bedrijf voordat de marge werd vergroot. Na de 2-0 van Harold Wolters ging het vervolgens hard: in de resterende twintig minuten incasseerden de Mondkers vijf treffers. Maar ze maakten er zelf ook één: Cornelus Doll was de maker van de eretreffer.

Ferdy Poelman maakt de zevenklapper vol... (foto: v.v. WKE)
Ferdy Poelman (links) maakt de zevenklapper vol… (foto: v.v. WKE)

banner-tevv-az

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen loopt opnieuw averij op

Zonder de ontbrekende Frank Schijff en Arnoud Bentum trad Nieuw Buinen voor de derde ...

Valthermond en Beilen vervelen

Wedstrijden die nergens meer om gaan. Je hoopt vooraf dat iedereen lekker vrijuit gaat ...

Negental GKC moet hoofd buigen voor koploper Donkerbroek

De twee rode kaarten gooiden roet in het eten van GKC, dat verloor van ...