Jeroen Schoonbeek schiet Ter Apel ’96 langs CEC

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 heeft na vijf wedstrijden zonder winst eindelijk weer eens de volle buit gepakt. In eigen huis deed men goede zaken door CEC met 3-0 te verslaan. Grote man bij de Ter Apelers was gelegenheidsspits Jeroen Schoonbeek, die verantwoordelijk was voor alle doelpunten van de thuisploeg.  

Schoonbeek op dreef
Sterkhouder Kevin Rijnsbergen keerde deze middag weer terug in de selectie bij de roodhemden, waar Ron Kuper op de bank moest beginnen. De spits kwam te laat en werd in de punt vervangen door Schoonbeek. Laatstgenoemde was deze middag goed op dreef en schoot na vier minuten al raak uit en strafschop. Arjan Heeres werd gevloerd na een mooie solo en Schoonbeek schoot keurig raak: 1-0. 

Geweldige redding
Beide teams legden deze middag een behoorlijk portie strijd aan de dag, waarbij CEC iets meer in balbezit was. Ter Apel toonde zich het meest effectief, want waar Ter Apel- keeper Rudie Bergman geweldig redding kon brengen in een één-tegen-één situatie, was het aan de andere kant wel raak. Heeres kopte een lange bal door op Schoonbeek, die Ter Apel vervolgens op een 2-0 voorsprong bracht. 

Voorzichtigheid geboden
Zo stonden de Ter Apelers op een ruime marge bij de rust, maar was voorzichtigheid geboden aangezien het eerder in een soortgelijke situatie mis ging tegen Titan. In de tweede helft stond de verdediging als een huis en ook Bergman keepte uitstekend. Vlak na de rust leek Ter Apel met een man meer komen te staan, maar besloot de scheidsrechter anders. De doorgebroken Heeres werd gevloerd, waarna de scheidsrechter ‘slechts’ geel gaf. 

Hattrick compleet
Een kwartier voor tijd schoot Schoonbeek met zijn derde van de middag de wedstrijd in het slot en maakte hij zijn hattrick compleet: 3-0. CEC gaf de moed op en het was wachten op het laatste fluitsignaal. Zo boekte Ter Apel een mooie overwinning, waarmee het gat met de concurrentie werd vergroot. Enige smet van de middag was het uitvallen van Dennis Stuurwold, die met een oogblessure naar het ziekenhuis moest. 

Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS zet De Fivel aan de kant

SJS heeft de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen De Fivel in winst omgezet. Zoals vaker ...

TEVV redt het niet tegen Emmen

Na de hoopgevende remise tegen Nieuw Buinen heeft nieuwbakken eersteklasser TEVV in en tegen ...

Goed gesprek levert GKC drie punten op

Het duel tussen IJhorst en GKC was aanleiding voor het begeleidingsteam van de Gasselters ...