Veerkrachtig NWVV verliest van Angelslo

nwvvNa de gestaakte wedstrijd van vorige week tegen NKVV moest NWVV afgelopen zaterdag aantreden in en tegen Angelslo. In Emmen toonden de Nieuw-Weerdingers veerkracht, maar uiteindelijk gingen zij met 4-3 onderuit en zo liep concurrent Angelslo drie punten uit. Voor nummer 11 NWVV staat komend weekend weer een belangrijk duel op de rol, namelijk die tegen nummer 10 SVV ’56.

Goal afgekeurd
NWVV startte sterk tegen de Emmenaren en leek op voorsprong te komen via Marko Mihalj, echter werd zijn treffer afgekeurd wegens buitenspel. Even later scoorde Mihalj dan alsnog. Op aangeven van Hidde Gosevoort stond hij één op één met de keeper en faalde hij niet: 0-1. Nog voor de rust stelde Angelslo orde op zaken en gingen zij met een 2-1 voorsprong de rust in. Bij de laatste goal werd er nog gevlagd voor buitenspel, maar de scheidsrechter wilde hier niets van weten.

Fantastisch schot
Ook in de tweede helft begon NWVV goed en via een schot in de lange hoek van Raymond Aardema kwamen zij in de 49e minuut op gelijke hoogte. Nog geen twee minuten later kwam Angelslo alweer op voorsprong via een strafschop: 3-2. De gasten rechtten vervolgens nogmaals de rug en kwamen na een uur spelen op 3-3. Weer was het Mihalj die scoorde, ditmaal na een goede actie een fantastisch schot in de kruising.

Defensieve fout
NWVV kon ook nu deze stand niet lang vasthouden, want in de 67e minuut wist Angelslo de vierde treffer te scoren na een fout in de defensie van de Nieuw-Weerdingers. En ondanks dat de gasten met tien man kwamen te staan gingen zij nog steeds voor minmaal één punt. Vooral Mihalj was hier een aantal keren dichtbij, maar de gelijkmaker viel niet meer en zo bleven de punten in Emmen.