Tristan Rotman kent ongelukkige rentree

stadskanaal_JPGAfgelopen zomer maakte Tristan Rotman de overstap van SC Stadskanaal naar plaatsgenoot SJS. Doordat het voormalig ‘Kanon van de Kanaalstreek’ vanwege werkzaamheden op zaterdagmiddag niet beschikbaar is voor de vierdeklasser bewandelde Rotman onlangs alweer de omgekeerde route. Een onverdeeld succes is het echter niet: een voetbreuk houdt Rotman tot nader order aan de kant.

Werk gaat voor
Was de overstap naar SJS al verrassend, dan is de nieuwe terugkeer van Rotman bij SC Stadskanaal helemaal verrassend te noemen. Vooral vanwege het feit dat deze zo snel in het seizoen plaatsvindt. Slechts een handvol wedstrijden kwam de aanvaller in actie: “Ik moet op zaterdagen werken, dus de combinatie is niet te maken.” Door SJS is teleurgesteld, maar begripvol gereageerd op de mededeling van Rotman: “Gelukkig snappen ze bij SJS heel goed dat werk een hogere prioriteit heeft.”

Tristan Rotman...
Tristan Rotman…

Pijnlijke voet
Met de terugkeer begint Rotman aan zijn derde periode bij SC Stadskanaal, want in 2014 keerde Rotman ook al eens terug bij de nu derdeklasser. Toen na een avontuur bij TEVV. De hernieuwde start verloopt echter hoogst ongelukkig. “Zondag maakte ik mijn eerste minuten tegen Gieten, maar viel ik geblesseerd uit.”, aldus Rotman die een pijnlijke voet overhield aan de wedstrijd.

Na de winterstop
Die pijn is na het maken van röntgenfoto’s te verklaren: Rotman heeft een breuk in zijn voet: “Mijn voet is nu in het gips gezet. Volgende week mag ik mij opnieuw melden in het ziekenhuis.” Volgens Rotman wordt op dat moment een vervolg bepaald. De verwachting is dat de aanvaller pas na de winterstop weer inzetbaar zal zijn.

Zandstra

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Organiseer 7×7 zomervoetbal op de club

Organiseer 7x7 zomervoetbal op de club om de seniorengroep nog lekker te kunnen laten ...

SC Stadskanaal kent weinig moeite met Lewenborg

SC Stadskanaal heeft de tweede oefenwedstrijd in de aanloop naar de tweede seizoenshelft vrij ...

Meer zondagvoetbal komend seizoen bij FC Kanaalstreek: Zondag 5e klasse D

Het voetballandschap is aan verandering onderhevig. De laatste jaren zien we dat veel verenigingen ...