FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

5 & 6 november
In het afgelopen weekend werd er 49 keer gescoord. Zoals vaker dit seizoen had SPW hier een groot aandeel in. Onder meer door twee goals van Rodan Farrel, die als eerste de grens van tien doelpunten bereikte, werd vijf keer gescoord. Ook Lars Hemmes maakte afgelopen weekend zijn tiende: zijn club Mussel maakte er vijf. Ook Pekelder Boys (6) had een groot aandeel in de weekscore.

Klassement
Op individueel vlak deed Jeroen Schoonbeek het erg goed. De aanvaller van Ter Apel ’96 scoorde een hattrick: hij steeg door zijn drie goals van plaats 45 naar plaats 16 in het klassement. Ook Gert Lukens maakte een mooie sprong: van 21 naar 9. Verder waren er in de top van het klassement geen veranderingen: de gehele top drie kwam niet tot scoren.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TEVV en Hoogezand op herhaling

Komende zondag zullen TEVV en Hoogezand elkaar voor de derde keer dit seizoen ontmoeten. ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Loting voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoerooi

De poule-indelingen voor de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zijn bekend.