NWVV gaat nog een keer naar Dalerpeel

nwvvNa een opstootje en drie rode kaarten zochten NKVV en NWVV op 29 oktober vroegtijdig de kleedkamers op. De KNVB deed onlangs uitspraak in deze kwestie: beide ploegen gaan elkaar binnenkort opnieuw treffen.

Besloten is dat de resterende speeltijd moet worden volgemaakt. Dat doen de ploegen bij een stand zoals deze op het moment van staken op het scorebord stond: 0-4 in het voordeel van NWVV. Wanneer het resterende half uur gespeeld gaat worden is nog niet bekend.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Borger traint in Albufeira

Borger, uitkomend in de derde klasse D van het zaterdagvoetbal, werkt momenteel een trainingskamp ...

HOC heeft een nieuwe trainer

HOC heeft de opvolger van Jans Spiegelaar vastgelegd. De fusieclub uit Exloo en Odoorn ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.