Trainerscarrousel: Onstwedder Boys handelt snel

Richard Streunding...
Richard Streuding…

Niet zo heel lang geleden maakten Fokke de Jonge en Onstwedder Boys bekend dat hun samenwerking in het nieuwe seizoen geen vervolg zou krijgen. Het bestuur van de oranjehemden is er snel in geslaagd om een opvolger aan te stellen. Richard Streuding is volgend seizoen hoofdtrainer op ‘De Boskamp’.

Tweede elftal
De nu 35-jarige oefenmeester heeft een verleden als speler en jeugdtrainer bij Onstwedder Boys. Na avonturen in de jeugdafdelingen van SC Stadskanaal en SJS keerde Streuding terug op het oude nest, waar hij trainer van het tweede elftal werd. Vorig seizoen werd Streuding kampioen met dit elftal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Marcel Smelt gaat Titan trainen

In het seizoen 2015-2016 zal Marcel Smelt voor de derde keer aan het werk ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...

Nieuw Buinen zet in op eigen jeugd

Nieuw Buinen vaart een nieuwe koers en zet in op eigen jeugd.