Trainerscarrousel: Onstwedder Boys handelt snel

Richard Streunding...
Richard Streuding…

Niet zo heel lang geleden maakten Fokke de Jonge en Onstwedder Boys bekend dat hun samenwerking in het nieuwe seizoen geen vervolg zou krijgen. Het bestuur van de oranjehemden is er snel in geslaagd om een opvolger aan te stellen. Richard Streuding is volgend seizoen hoofdtrainer op ‘De Boskamp’.

Tweede elftal
De nu 35-jarige oefenmeester heeft een verleden als speler en jeugdtrainer bij Onstwedder Boys. Na avonturen in de jeugdafdelingen van SC Stadskanaal en SJS keerde Streuding terug op het oude nest, waar hij trainer van het tweede elftal werd. Vorig seizoen werd Streuding kampioen met dit elftal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Westerwolde leidt trainers op

Afgelopen maandag was het feest bij v.v. Westerwolde. Niet minder dan acht leden van ...

Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Na zes avonden Kerstzaalvoetbal is het deelnemersveld van het toernooi in Gieten terug gebracht ...

Geslaagde pubquiz bij FC Ter Apel ’96

FC Ter Apel '96 organiseerde vrijdag een geslaagde pubquiz.