Veerkrachtig NWVV in slotfase onderuit

nwvvNa de zure nederlaag van vorige week tegen SC Angelslo moest trainer Geert Aalderink zijn spelers weer op scherp zetten voor de belangrijke wedstrijden tegen concurrent SVV ’56. De Nieuw-Weerdingers kwamen goed terug na een 1-4 achterstand, maar uiteindelijk deed een oponthoud van tien minuten hen de das om en werd er met 4-6 verloren. 

Defensieve fouten
De middag kon voor NWVV niet slechter beginnen. Na twee defensieve fouten stond men na een kwartier al met 0-2 achter en liepen zij achter de feiten aan. Twee minuten later zorgde Roy Supèr echter alweer voor de aansluitingstreffer, na een goede actie over rechts van Marko Mihalj. Vlak voor rust wisten de gasten wederom te scoren en zo werd de ruststand op 1-3 bepaald. 

Nóg aanvallender
Na de thee ging de thuisploeg uiteraard op zoek naar een nieuwe aansluitingstreffer, echter viel het doelpunt aan de andere kant: 1-4. Dit leek de nekslag te zijn voor NWVV, maar niets bleek minder waar. Er werd nóg aanvallender gespeeld en het was Christiaan Klompmakers die de stand op 2-4 zette. Een minuut later stond het ook al 3-4 via Mihalj, die een voorzet van Supèr in kon koppen.  

Tien minuten stil
Dit doelpunt gaf de mannen van Aalderink vleugels en dit resulteerde na zeventig minuten in de 4-4 door Roy Supèr. NWVV ging nu vol voor de overwinning, totdat de scheidsrechter roet in het eten gooide. Na een opstootje werd het spel tien minuten stilgelegd en daarna was het gedaan met de thuisploeg. In de slotfase moesten zij nog twee tegentreffers incasseren.

Opgeheven hoofd
Zo werd er een dure nederlaag geleden, maar kon NWVV met opgeheven hoofd het veld verlaten na de sterke comeback. Volgende week spelen zij het inhaalduel tegen NKVV, die een paar weken terug gestaakt werd. In Dalerpeel moet nog dertig minuten gespeeld worden, met een voorsprong van 0-4.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC verslaat aartsrivaal Gasselternijveen

Voor Gasselternijveen en GKC stond de onderlinge ontmoeting op de rol in de eerste ...

Westerwolde start met thuisnederlaag

Op het kunstgrasveld van sportpark De Barlage in Vlagtwedde liep Westerwolde zondagmiddag tegen haar ...

Titan zet ook HOC aan de kant

Onder zomerse omstandigheden troffen Titan en HOC elkaar donderdagavond voor hun onderlinge inhaalduel. Titan ...